Εγκαίνια Παιδικής Λέσχης ΑνάγνωσηςΟ Ελληνικός Κύκλος Βιβλιόφιλων Λονδίνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, γιορτάζει τη δημιουργία της Λέσχης Παιδικής Ανάγνωσης και σας προσκαλεί σε μια μοναδική παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Παππά, "Φεγγαροκουταλιές".

Την Κυριακή, 29 Απριλίου στις 11:00, η συγγραφέας θα εγκαινιάσει τη λειτουργία της λέσχης και η αίθουσα θα γεμίσει με παιδικά γέλια, μαγεία, μουσικές και μία μοναδική παιδική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι της συγγραφέως, Φεγγαροκουταλιές. 

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με τους ήρωες του βιβλίου σ’ έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει. Σ’ έναν κόσμο, που οι άνθρωποι μετακινούνται με αερόστατα, το περπάτημα απαγορεύεται δια νόμου και η γη έχει χωριστεί στα δύο. Αυτό το απόγευμα του Απρίλη, ο Μάιλο, η Ανεμηλιά, η Νάνα Νανίτα και οι πιο τρελές σκέψεις θα δημιουργήσουν μία μαγική ατμόσφαιρα, βγαλμένη από την αθωότητα της παιδικής φαντασίας.

Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν δημιουργικές δραστηριότητες και κατασκευές για τα παιδιά από τη συγγραφέα και την ομάδα της με αφορμή το βιβλίο. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη (Παιδιά ηλικίας 5+)

https://www.eventbrite.co.uk/e/44732986567?aff=efbeventtix 

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *