Παρουσίαση Βιβλίου του Φ. Μανδηλαρά | Παιδική Λέσχη ΑνάγνωσηςH Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μία μοναδική παρουσίαση βιβλίου! Ο Φίλιππος Μανδηλαράς την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, μας υποδέχεται στον χώρο της Clapham Library για να μας διηγηθεί τις πιο... ''Αλλόκοτες Ιστορίες''! 

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι λέξεων για μικρούς και μεγάλους, θα οδηγήσει τη φαντασία μας στα πιο απίθανα μέρη, παρέα με μοναδικούς ήρωες. 

Ελάτε ν' απολαύσουμε το ταξίδι της φαντασίας και τη μαγεία της γραφής που είναι φτιαγμένο από το υλικό των ονείρων κι αφεθείτε στις συναρπαστικές περιπέτειες του Φίλιππου Μανδηλαρά. 

Ο Φίλιππος Μανδηλαράς είναι συγγραφέας παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας με πολλούς τίτλους και βραβεία στο ενεργητικό του. Έχει σπουδάσει Σύγχρονη Γαλλική Λογοτεχνία στη Σορβόννη κι έχει εκπαιδευτεί στη Δημιουργική Γραφή στο κέντρο Aleph, στο Παρίσι. Ασχολείται από το 1998 με τη Δημιουργική Γραφή για παιδιά συντονίζοντας εργαστήρια σε σχολεία και συλλόγους, επιμορφώνοντας εκπαιδευτικούς και συμμετέχοντας σε ημερίδες και σεμινάρια.

Για παιδιά ηλικίας 5+
Υ.Σ. Τα μέλη της Παιδικής Λέσχης παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την κάρτα μέλους.

Εισιτήρια: https://www.eventbrite.co.uk/e/50071956570?aff=efbeventtix

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *