Αυτό το βιβλίο έχει τα ψυχολογικά του - Christian Jarrett, Joannah Ginsburg


Αυτό το βιβλίο εξερευνεί σε βάθος την ανθρώπινη συνείδηση και ρίχνει φως στους κρυφούς μηχανισμούς των συναισθημάτων, της σκέψης και της συμπεριφοράς. Θα μάθετε τους πραγματικούς λόγους που σας κάνουν να ερωτεύεστε, έως και επιστημονικές τεχνικές για να βελτιώσετε τον ύπνο σας!

Περιέχει όλα τα σημαντικά θέματα της ψυχολογίας - Αντίληψη και Ενέργεια, Μνήμη, Γνωσιακές Διεργασίες, Θυμικό, Ο Κοινωνικός Εαυτός, Προσωπικότητα, Στρες και Άγχος, και Ύπνος - για να εξερευνήσει πλήρες τον εγκέφαλο και πως αποτυγχάνει να λειτουργήσει σωστά.

Κάθε κεφάλαιο παρουσιάζει από έναν αξιόλογο ψυχολόγο και περιλαμβάνει τεστ που αποκαλύπτουν τους βαθύτερους μηχανισμούς του νου. Επίσης το κάθε κεφάλαιο τελειώνει θετικά, με χρήσιμες πληροφορίες και ασκήσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε.

Ο Κρίστιαν Τζάρετ είναι επιμελητής σύνταξης και αρθρογράφος του μπλογκ Society's Research Digest, ενώ εργάζεται ως δημοσιογράφος για το περιοδικό "The Psychologist" το οποίο εκδίδει η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία. Έχει γράψει για το "Center for Affective Sciences" της Γενεύης, το "BBC Focus" και τα περιοδικά "New Scientist" και "Psychologies". Έχει γράψει το βιβλίο "The Rough Guide to Psychology" (2011), ήταν ένας από τους συγγραφείς των βιβλίων "This Book Has Issues" και "Adventures in Popular Psychology" (2008) και έχει συνεργαστεί στη συγγραφή του βιβλίου "50 επιστημονικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα". Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη γνωστική νευροεπιστήμη του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ (UMIST).

Η Τζοάννα Γκίνσμπεργκ έχει προσφέρει ψυχοθεραπευτική υποστήριξη σε επιζήσαντες των επιθέσεων στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου της Νέας Υόρκης. Έχει δικό της θεραπευτήριο, και έχει εργαστεί σε νοσοκομεία, κλινικές και σχολεία. Ειδικεύεται στη διαχείριση του στρες, του άγχους και της κατάθλιψης και έχει διατελέσεις σύμβουλος επιχειρήσεων και σύμβουλος γάμου.

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *