Ο SUN TZU είναι πια για τα μπάζα; - Stanley Bing


Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας, αρθρογράφος του Fortune και συγγραφέας πολλών best sellers, δίνει πρακτικές και σοφές συμβουλές.

Ο Βing διδάσκει στους "μαθητές" του τη νέα "Τέχνη του Πολέμου", λέει στον αρχαίο Κινέζο Sun Tzu να πάει να πνιγεί, βάζει στην άκρη τις ανούσιες ευγένειες, μαθαίνοντας στον δυναμικό manager πώς να κάνει πόλεμο και να απολαμβάνει τη λεία του στον πραγματικό κόσμο, όπου όσοι δεν αρπάζουν, δεν ρίχνουν αγκωνιές και δεν βγάζουν μάτια, μένουν τελευταίοι στο τραπέζι και πληρώνουν το λογαριασμό. Πώς να σχεδιάζει και να διεξάγει μάχες, που εξουδετερώνουν τους άλλους, ενώ προωθούν τα δικά του συμφέροντα και εκείνα των ανθρώπων του.

Ο Stanley Bing είναι υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Έχει δική του στήλη στο περιοδικό Fortune και είναι ο συγγραφέας πολλών best sellers, μεταξύ των οποίων το "What Would Machiavelli Do?" και "Throwing the Elephant: Zen and the Art of Managing Up". Έχει επίσης, γράψει δύο μυθιστορήματα: "You Look Nice Today" και "Lloyd: What Happened".
Εξέδωσε τον τελευταίο του οδηγό για το χώρο εργασίας, το "The Big Bing". Ζει στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια.

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *