Η παγίδα - Μέλανι Ράαμπε


Η ανεξιχνίαστη δολοφονία της αδελφής της έχει στοιχειώσει τη ζωή της 38χρονης επιτυχημένης συγγραφέως μυθιστορημάτων Λίντα Κόνραντς, που μένει κλεισμένη στο σπίτι της για έντεκα ολόκληρα χρόνια. Όταν μια μέρα αναγνωρίζει στο πρόσωπο ενός διάσημου δημοσιογράφου της τηλεόρασης τον δολοφόνο, αποφασίζει να τον παγιδεύσει...

Η Γερμανίδα Μέλανι Ράαμπε, δημοσιογράφος, σεναριογράφος, μπλόγκερ, περφόρμερ και ηθοποιός του θεάτρου, έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία για το συγγραφικό της έργο. Τα δικαιώματα του βιβλίου πουλήθηκαν, πριν ακόμα κυκλοφορήσει στη Γερμανία, σε πολλές χώρες του κόσμου μεταξύ άλλων στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και τις αγγλόφωνες χώρες του εξωτερικού.

Η Μέλανι Ράαμπε γεννήθηκε το 1981 στην Ιένα, μεγάλωσε σε ένα χωριό της Θουριγγίας με 400 κατοίκους και σε μια κωμόπολη της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Σπούδασε Επιστήμη των Μέσων Ενημέρωσης και Λογοτεχνία στο Μπόχουμ και σήμερα ζει στην Κολονία, όπου εργάζεται ως δημοσιογράφος, σεναριογράφος, μπλόγκερ (www.biographilia.com), περφόρμερ και ηθοποιός του θεάτρου. Έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία για το συγγραφικό της έργο. Τα δικαιώματα του μυθιστορήματος Η Παγίδα πουλήθηκαν, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το βιβλίο στη Γερμανία, σε πολλές χώρες του κόσμου μεταξύ άλλων στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ολλανδία, στην Ισπανία και στις αγγλόφωνες χώρες του εξωτερικού. Επίσης η TriStar Pictures εξασφάλισε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του μυθιστορήματος για τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη.

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *