Ο αδελφός του λύκου - Μισέλ Πεϊβερ


Το τραύμα στο χέρι του τον έκαιγε. Όμως δεν τολμούσε να σταματήσει. Το Δάσος είχε τα μάτια του ανοιχτά. Οι σημύδες ψιθύριζαν στο πέρασμά του. Τις παρακάλεσε να μην τον μαρτυρήσουν στην αρκούδα...
Πριν πεθάνει ο πατέρας του από τα χέρια του δαίμονα με τη μορφή της μεγάλης αρκούδας, απέφευγαν τους άλλους κυνηγούς. Τώρα ο Τόρακ είναι ολομόναχος, πληγωμένος και τρέχει να σωθεί.
Μοναδικός του σύμμαχος ένα ορφανό λυκόπουλο. Μοναδική του ελπίδα για επιβίωση όσα του δίδαξε ο πατέρας του για το κυνήγι. Η πείνα δεν είναι ο μόνος εχθρός που πρέπει να αντιμετωπίσει. Ανάμεσα στα έλατα παραμονεύει μια συμφορά τρομερή, που καμιά φατρία δεν μπορεί να συλλάβει. Το φεγγάρι της Κόκκινης Ιτιάς ζυγώνει. Σύντομα ο Τόρακ θα έρθει αντιμέτωπος με έναν εχθρό που τον ακολουθεί αθόρυβα, σαν την ανάσα του.

Η Μισέλ Πέιβερ γεννήθηκε στην κεντρική Αφρική, αλλά πολύ νωρίς μετακόμισε στην Αγγλία. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή, σπούδασε Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και συνεργάστηκε με μια δικηγορική εταιρεία. Τα Χρονικά των Προαιώνιων Μυστηρίων δημιουργήθηκαν από το πάθος της για τα ζώα και την ανθρωπολογία. Εμπνεύστηκε από τα ταξίδια της στη Νορβηγία, στη Λαπωνία, στην Ισλανδία και στα Καρπάθια Όρη – και πάνω απ’ όλα, από την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με μια μεγάλη αρκούδα στις κοιλάδες της Νότιας Καλιφόρνια.

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *