Το περιπλανώμενο πνεύμα - Μισέλ Πεϊβερ


Μια κραυγή συντάραξε το Δάσος. Ο Τόρακ έμεινε ακίνητος. Δεν ήταν ούτε το σκούξιμο μιας αλεπούς, ούτε το ουρλιαχτό ενός λύγκα που έψαχνε το ταίρι του. Ήταν κραυγή ανθρώπου ή η κραυγή ενός πλάσματος που κάποτε ήταν άνθρωπος. Ενώ ο τρόμος αργοσάλευε μέσα του, ο Τόρακ είδε το φως να λιγοστεύει ανάμεσα στα δέντρα...
Ο Τόρακ είναι ένα αγόρι που ξεχωρίζει από τα άλλα. Ένα αγόρι που συνεννοείται με τους λύκους. Το αγόρι που θα αφανίσει τους Ψυχοφάγους... ή θα πεθάνει προσπαθώντας να τους καταστρέψει. Ο φόβος παραμονεύει στο Δάσος. ΑΚόμα και η ανάσα του καλοκαιριού στάζει δηλητήριο. Κανείς δε γνωρίζει την αιτία... και μόνο ο Τόρακ μπορεί να βρει τη γιατρειά. Αυτή η αναζήτηση τον οδηγεί στη θάλασσα, στα μυστηριώδη νησιά όπου κατοικεί η φατρία της Φώκιας. Εδώ, ο Τόρακ θα αναμετρηθεί με μια αόρατη απειλή και θα ξεσκεπάσει μια προδοσία που θα αλλάξει για τη ζωή του.
Το Περιπλανώμενο Πνεύμα είναι μια συνταρακτική ιστορία συντροφικότητας, προδοσίας και αυτοθυσίας που θα σας παρασύρει στο στοιχειωμένο κόσμο του μακρινού παρελθόντος για να συνεχίσετε το ταξίδι που ξεκινήσατε με το πρώτο βιβλίο της σειράς, τον Αδερφό του Λύκου.

Η Μισέλ Πέιβερ γεννήθηκε στην κεντρική Αφρική, αλλά πολύ νωρίς μετακόμισε στην Αγγλία. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη συγγραφή, σπούδασε Βιοχημεία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και συνεργάστηκε με μια δικηγορική εταιρεία. Τα Χρονικά των Προαιώνιων Μυστηρίων δημιουργήθηκαν από το πάθος της για τα ζώα και την ανθρωπολογία. Εμπνεύστηκε από τα ταξίδια της στη Νορβηγία, στη Λαπωνία, στην Ισλανδία και στα Καρπάθια Όρη – και πάνω απ’ όλα, από την ιδιαίτερη συνάντηση που είχε με μια μεγάλη αρκούδα στις κοιλάδες της Νότιας Καλιφόρνια.

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *