Μια ζωή για δύο - Μαρί Καρτινάλ

Μέσα από τους δαιδάλους μιας καταπληκτικής και συναρπαστικής ιστορίας, όπου μπορεί να διακρίνεις μια αλληγορία στη γραφή, η Μαρί Καρντινάλ κατορθώνει να εξερευνήσει ως τα κατάβαθα το μυστήριο της κοινής ζωής του ζεύγους, τις σιωπές τους, τις γκρίνιες τους, τα αναπάντεχά τους.

Με την ακριβολογία του, με μια θερμότατη και εμπνευσμένη ευαισθησία, το μυθιστόρημα τούτο επιβάλλεται ως το βιβλίο όλων εκείνων που αγαπιούνται ακόμα, ενώ κάπου μέσα τους πιστεύουν ότι έχουν πάψει να αγαπιούνται. Άραγε πιο ζευγάρι δεν θα αναγνωρίσει εδώ μέσα τον εαυτό του;

Μια πνιγμένη, απλώς μια γυναίκα πνιγμένη, που βρέθηκε σε μια ακρογιαλιά της Ιρλανδίας- κι όλα απότομα αλλάζουν στη ζωή ενός ζευγαριού. Ούτε ο Ζαν- Φρανσουά ούτε η γυναίκα του, η Σιμόν γνώριζαν την πνιγμένη. Αυτοί είναι οι Γάλλοι, κι ήρθαν για να περάσουν τις διακοπές τους. Όμως η σκιά της Μαίρης Μακ Λόφλιν δεν τους αφήνει στιγμή. Αναγκάζει τη Σιμόν αναρωτιέται για την ατομική της ζωή, για τους δύο τους, για την αγάπη τους που ‘χει γίνει εύθραυστη. 

.

Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *